2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met kans op wat neerslag


HOLLANDS KROON – Vandaag beginnen wij met vooral veel bewolking waaruit soms ook wat neerslag kan gaan vallen. In de middag komen er opklaringen en komt ook de zon regelmatig te voorschijn. In de avond trekt de bewolking weer dicht en kan er weer wat neerslag vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 16 graden, ruim 10 graden minder dan gisteren. De wind is zwak tot matig en waait uit het zuidwesten later draaiend naar noordwest.

Het weer voor vrijdag

Vrijdag is het wisselend bewolkt en vallen er af en toe wat buien, veel neerslag zal er niet vallen waardoor de droogte alleen maar zal toenemen. De temperatuur loopt op naar 19 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Het weekendweer

Zaterdag overdag 15 graden, wisselend bewolkt maar wel droog, de wind is matig 4Bft en waait uit het zuidwesten.  Zondag een kopie van zaterdag enkel met 17 graden is het 1 graadje warmer.
Kijken we nog even naar de aankomende week dan zien we dat de temperatuur weer richting de 19 á 20 graden gaat klimmen maar dat de wisselvalligheid ook gaat toenemen. Vooral op dinsdag en woensdag kunnen er enkele buien vallen. Na woensdag wordt het ook weer iets frisser met gemiddeld 17 graden wat vrij normaal is voor de tijd van het jaar.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.