2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met kleine kans op wat motregen

HOLLANDS KROON – Vandaag is het bewolkt en valt er wat (mot)regen. De middag en avond zijn vrijwel droog en af en toe breekt de zon door. Er komt ’s middags een zwakke oostenwind te staan, de temperatuur schommelt dan rond 19 graden. Zondag begint misschien nog even droog, maar de kans op regen of enkele buien neemt in de middag en avond duidelijk toe. Ook na zondag is er kans op buien, soms eentje met onweer.
De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 17 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 13 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag weer af en draait de wind naar het westen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.