2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met soms wat lichte motregen

HOLLANDS KROON – Ook vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waar soms wat lichte motregen uit kan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 8 graden bij een matige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar woensdag koelt het maar amper af, het wordt dan zo’n 7 graden.

Het weer voor woensdag

Woensdag ook nog veel bewolking met kans op wat motregen. Met een middagtemperatuur van 10 graden wordt het warm voor de tijd van het jaar. De wind is zwak en waait uit het zuiden. In de nacht naar donderdag koelt het af naar 5 graden.

Het weer na woensdag

Het blijft zeker nog t/m het weekend bewolkt en krijgt de zon maar weinig ruimte om te schijnen. De middagtemperatuur schommelt zo rond de 8 á 9 graden, de wind blijft zwak tot matig en komt uit het zuiden tot westen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.