2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met toenemende kans op wat neerslag

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waaruit in de loop van de dag soms wat lichte motregen kan gaan vallen. De middagtemperatuur blijft steken bij zi’n 8 graden en de wind is zwak en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar zondag koelt het af tot 5 graden.

Het weer voor zondag

Zondag opnieuw veel bewolking waar ook wat lichte motregen kan gaan vallen. Met 8 graden blijft de temperatuur boven normaal voor de tijd van het jaar en de wind waait uit het westen is is zwak, 2Bft.

Het weer na maandag.

Ook de aankomende week staat in het teken van veel bewolking met soms wat lichte motregen maar veel zal er niet gaan vallen. De temperatuur blijft t/m dinsdag boven normaal maar na woensdag daalt de temperatuur naar rond de 4 graden en krijgen wij te maken met nachtvorst. De wind blijft uit het zuiden waaien en blijft zwak tot matig, 2 tot 3Bft.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.