Weerbericht Hollands Kroon, bewolkt mogelijk een spatje regen

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Het mooie weer is in aantocht maar eerst moeten we nog even door de zure appel bijten. Vandaag is het overwegend bewolkt maar het blijft wel zo goed als droog al is een enkel klein spatje regen niet uitgesloten. De temperatuur loopt op naar 18 graden maar het is ook tevens de laatste dag voor de aankomende zeven dagen dat de temperatuur onder de 20 graden blijft.

Zondag al veel meer zon en een middagtemperatuur van rond de 21 graden. Na het weekend wordt het dankzij ex-orkaan Helene prachtig nazomerweer in onze omgeving. Aan de oostkant van de stormdepressie wordt met een zuidelijke stroming warme lucht over Europa geblazen. Maandag wordt het 21graden en op dinsdag wordt het op grote schaal zomers warm met 25-28 graden. De normale middagtemperatuur ligt in de tweede helft van september rond 18 graden. Beide dagen is het waarschijnlijk droog en de zon schijnt flink.

Vanaf woensdag neemt de onzekerheid in het weerbeeld toe. Woensdag is de kans op droog en vrij zonnig weer nog ruim 50%, dankzij de nabijheid van een hogedrukgebied. Mogelijk wordt het in het binnenland opnieuw zomers tot tropisch warm! Vanaf donderdag krijgt een lagedrukgebied mogelijk meer invloed en neemt de kans op bewolkt en wisselvallig weer toe. De middagtemperatuur komt dan waarschijnlijk op 22 graden te liggen. Toch zijn er ook signalen dat het hogedrukgebied flinke invloed op het Nederlandse weer houdt. De kans op droog en vrij zonnig weer is in de periode donderdag tot en met volgend weekend circa 25%.

Meer weer op de website van ons weerstation

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category