2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt


HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking die de zon niet toelaat zich te laten zien. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een zwakke wind uit variërende richtingen. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar net onder het vriespunt.

Het weer voor vrijdag

Vrijdag ook veel bewolking maar wel droog, de middagtemperatuur loopt op naar 4 graden en in de nacht naar zaterdag daalt de temperatuur tot net boven op op het vriespunt. De wind is zwak en waait uit het noordoosten.
Na vrijdag stijgt de temperatuur verder en raken wij ook de nachtvorst kwijt. Overdag temperaturen van rond de 5 á 6 graden, en in de nachten zo rond het vriespunt of net daar boven. De wind blijft zwak tot matig en draait van noordoost naar het westen.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.