2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkte dag met soms wat neerslag


HOLLANDS KROON – Na de mooie, winderige, zondag gaan we nu weer een stapje of 2 terug doen wat het weer betreft. Werd het zondag nog 17 graden vandaag wordt het hooguit een graad of 12. De wind is zwak en waait uit variërende richtingen. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 6 graden.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag is van hetzelfde laken en pak, veel bewolking, zo nu en dan wat neerslag en een middagtemperatuur van 12 á 13 graden maar tijdens een bui daalt het kwik enkele graden. De wind is matig en waait uit het noordoosten waardoor het toch enkele graden frisser aanvoelt. ’s Nachts daalt het kwik naar 7 graden.

Het weer voor de rest van de week

Voor de rest van de week ziet het er niet veel beter uit, veel bewolking, elke dag wel kans op een bui, overdag een temperatuur van 13 á 14 graden waar 16 graden normaal is. De wind waait uit het oosten tot noordoosten en is matig 3 á 4Bft. Pas het aankomend weekend krijgt de zon weer meer ruimte om te schijnen en dan zal ook de temperatuur weer op een normale waarde komen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.