2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkte start, in de middag kans op neerslag


HOLLANDS KROON – Vandaag is het vrijwel de gehele dag bewolkt en in de middag kan er zelfs wat lichte neerslag uit gaan vallen, dit zal dan in de vorm van (natte)sneeuw zijn. De temperatuur loopt op naar 5 graden bij een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar dinsdag vriest het enkele graden.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag opnieuw veel bewolking maar het blijft wel droog. De temperatuur loopt op naar 3 graden, de wind is zwak en waait uiet het zuidwesten. In de nacht naar woensdag vriest het dan weer enkele graden.

Het weer na dinsdag

Ook na dinsdag blijft het weerbeeld gelijk, overdag temperaturen van een paar graden boven het vriespunt en in de nachten er enkele graden onder. Op de langere termijn gaat de temperatuur wel omhoog richting de 8 á 9 graden maar zover is het nog niet. De wind blijft zwak tot matig en waait uit het zuiden.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.