2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkte start in de middag opklaringen


HOLLANDS KROON – Vandaag beginnen wij nog met vrij veel bewolking maar in de loop van de middag komen er enkele opklaringen en zal de zon zich ook laten zien. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 4Bft. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar 2 graden.

Het weer voor vrijdag

Vrijdag krijgen wij te maken met een weersverslechtering, de kans op neerslag neemt toe en ook de zon zal zich maar weinig meer laten zien. De middagtemperatuur blijft steken op 6 graden, de wind is matig 4Bft en in de nacht naar zaterdag koelt het niet verder af dan tot rond de 4 graden.

Het weer na vrijdag

Zaterdag regent het regelmatig, staat er een vrij krachtige tot krachtige wind 5 tot 7Bft en loopt de temperatuur op tot ruimschoots boven normaal zo rond de 9 á 10 graden. In de nacht naar zondag trekt de wind nog meer aan en draait deze van west naar zuidwest. De temperatuur daalt amper, en komt uit op 7 graden. Eerste kerstdag veel wind en een maximale temperatuur van 12 mogelijk zelfs 13 graden, en droog blijft het zeker niet.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.