Weerbericht Hollands Kroon – buien en zon wisselen elkaar af

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Vanochtend hebben wij te maken met een paar buien die vanaf de Noordzee over onze regio trekken, deze buien trekken naar het oosten weg en maakt plaats voor stapelwolken en zonnige perioden. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het noordwesten. De middagtemperatuur blijft steken bij een frisse 14 graden, normaal voor de tijd van het jaar is een graad of 17.

In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 7 graden maar tijdens opklaringen en vlak boven de grond is het maar een paar graden boven het vriespunt.

Dinsdag en woensdag ook nog veel bewolking maar wel droog, overdag 15 graden op dinsdag en 17 graden op woensdag. De wind is zwak op dinsdag en waait dan uit het zuiden tot zuidwesten, op woensdag is e wind matig en waait dan uit het westen/zuidwesten.

Donderdag wordt de knapste dag van deze week, veel zon, overdag 19 graden en een matige wind uit het westen/zuidwesten.  Na donderdag weer wat meer bewolking maar zoals het er nu uitziet blijven de buien ver bij ons vandaan.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category