2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon: buiige regen, later opklaringen

HOLLANDS KROON – Vanochtend overheerst de bewolking en zijn er vooral in het midden en zuiden buien. In de loop van de middag wordt het van het noordwesten uit geleidelijk droog en klaart het af en toe op. In het zuidoosten kunnen de buien nog tot in de avond aanhouden. De maximumtemperatuur ligt op ongeveer 15°C. In het noorden en geleidelijk ook in het midden is de wind zwak tot matig en komt uit uiteenlopende richtingen. In het zuiden en oosten is de zuidwestelijke wind matig, langs de zuidwestkust krachtig tot hard, 6 tot 7 Bft met in het zuidwestelijk kustgebied in de ochtend nog steeds kans op windstoten tot rond 75 km/u. In de loop van de middag en avond draait de wind naar west tot noordwest en neemt landinwaarts geleidelijk af naar zwak tot matig en vrij krachtig langs de westkust.

In de nacht naar donderdag zijn er in het westen wolkenvelden en is er kans op een enkele lichte bui, elders is het droog en klaart het vooral in het midden en oosten op. In opklaringsgebieden vormt zich mist. De temperatuur daalt naar rond 12 °C in het zuidwesten tot lokaal 5°C in het noordoosten. in de westelijke kustgebieden staat een matige noordwestenwind, elders is de wind zwak en variabel.

Donderdag begint in het midden en oosten grijs met mist en nevel. In het westen zijn er wolkenvelden en kan er nog een enkele lichte bui voorkomen. Aan het begin van de middag lossen de mist en nevel op en zijn er wolkenvelden en vooral in het oosten ook af en toe zon. De maximumtemperatuur komt uit rond 16°C bij een zwakke tot matige wind uit een overwegend zuidelijke richting. (Bron: KNMI)

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.