2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – code oranje vanwege ijzel in de ochtend


HOLLANDS KROON – Het is uitkijken geblazen vanochtend op de wegen, de sneeuw gaat in de loop van de ochtend over in regen en samen met de bevroren ondergrond gaat dit voor spekgladde wegen zorgen. Het KNMI heeft hiervoor dan ook code oranje uitgegeven en Rijkswaterstaat roept iedereen op die niet de weg op hoeft dit ook niet te gaan doen. Vanmiddag is de ellende voorbij en loopt de temperatuur snel op richting de 4 á 5 graden. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar rond de 3 graden.

Het weer voor zondag

Zondag is weer een herfstachtige dag, met veel bewolking maar ook soms wat ruimte voor de zon. De hele dag kan er soms wat lichte motregen vallen en de middagtemperatuur loopt op naar 8 graden. De wind is matig en waait uit het westen. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur naar 5 graden.

Het weer na zondag

Na zondag neemt de wind toe tot vrij krachtig en met een middagtemperatuur schommelend rond de 8 graden is koning winter ook weer het land uit. De nachttemperaturen schommelen rond de 6 graden.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.