2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – dag winter, hallo herfst

Hollands Kroon – De winter is ver te zoeken, het lijkt vandaag en ook de rest van de aankomende week wel herfst. Vandaag valt er regelmatig wat neerslag bij een middagtemperatuur van rond de 8 graden. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuiden. In de nacht naar maandag koelt het niet verder af dan tot zo’n 6 graden.
Maandag en dinsdag bevindt ons aandachtsgebied zich in de invloedssfeer van een rug boven Zuidwest-Europa. Op woensdag schampt het polaire front ons aandachtsgebied. Een volgende golf passeert donderdag overdag waarna er in de nacht naar vrijdag een trekrug van west naar oost over het land beweegt.
Voor de rest van de week blijven we een sterke zonale stroming zien tussen lagedrukgebieden op de noordelijke Atlantische Oceaan en hogedruk boven de Azoren en Zuid-Europa. Zo nu en dan passeert het polaire front waardoor we afwisselend in de warme sector en polaire lucht zitten.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.