2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – de winter geeft zich nog niet gewonnen.

Hollands Kroon – Koning Winter laat zich nog niet gemakkelijk uit het veld slaan en dat zullen wij deze week ook gaan merken. Na de 2 afgelopen dagen waarbij de temperatuur lokaal soms ruim boven de 10 graden uitkwam en het zelfs afgelopen nacht niet kouder werd dan 9 graden, gaan wij deze week weer een frissere periode tegemoed.
Vandaag is het nog overwegend bewolkt en valt er soms wat regen. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het westen, 4Bft. In de nacht naar dinsdag klaart het deels op en daalt de temperatuur naar 3 graden.
Dinsdag is er meer ruimte voor de zon en draait de wind van west naar noordwest en wordt er koelere lucht aangevoerd, dinsdag wordt het nog 7 graden maar de dagen erna blijft het kwik steken op zo’n 5 á 6 graden en ook de nachten worden kouder met een temperatuur van rond het vriespunt. Tijdens zonsopkomst kan de temperatuur dan even onder nul gaan waardoor de kans op gladheid weer toeneemt.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.