2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – droog en zonnige perioden

HOLLANDS KROON – Vandaag zijn er behalve wolkenvelden ook zonnige perioden. Met 12 graden is het aan de frisse kant en de wind is matig 3Bft en waait uit het noordoosten tot oosten. In de nacht naar donderdag koelt het af naar zo’n 5 graden. 
Het weer voor donderdag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 12 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 8 °C.
Het weer na donderdag
De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 11 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 6 °C. De wind waait uit het oosten en is matig, windkracht 4. Vanaf zondag neemt de kans op neerslag toe en stijgt de temperatuur tot 16 °C overdag en 9 °C ’s nachts.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.