2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – eerst nog wat motregen later opklaringen

Hollands Kroon – De start met hier en daar nog wat lichte motregen, maar later in de ochtend komen de eerste opklaringen al onze regio binnendrijven en zullen wij regelmatig de zon te zien krijgen. De wind waait uit het noordoosten en is zwak tot matig 3Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 12 graden.
Maandag is een vrij zonnige en droge dag. De middagtemperatuur loopt op naar 13 graden bij een vrij krachtige wind uit het oosten tot noordoosten waardoor het toch wel wat frisser zal aanvoelen. Na maandag gaat het kwik iets omhoog richting de 15 graden maar door naar het westen en later zuidwesten draaiende wind komt er ook vochtige lucht onze kant op.
Een lagedrukgebied tolt rond ten westen van de Golf van Biskaje. Rondom dit laag is een aantal fronten aanwezig. Een ervan is een occlusie die actueel zichtbaar is als een neerslagband boven het zuidwesten, maar hier vooruit is nog een occlusie aanwezig die vooral zichtbaar is als een scherpe windsprong die loopt van Schiphol naar Tilburg. Het geheel zwaait verzwakkend noordwaarts over het land en de neerslagband verlaat vanmiddag het uiterste noorden van de FIR, waarna een oostelijke stroming op gang komt. Een volgende verstoring bereikt maandagavond het zuidwesten van het land, maar is nauwelijks nog analyseerbaar.
De neerslagkansen nemen af naar circa 30-40%, terwijl er een vrij grote kans (50-60%) is op middagtemperaturen boven het langjarig gemiddelde.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.