2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – flinke zonnige perioden


HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met flinke zonnige perioden. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een zwakke wind uit het noordoosten. In de nacht naar dinsdag gaat het matig vriezen tot -6.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag wordt vrijwel zeker een dag dat de temperatuur niet boven het vriespunt uitkomt. De wind draait door naar het oosten en voert koude lucht aan. Overdag -1 tot 0 graden in de nacht naar woensdag vriest het 5 graden. De wind is zwak en waait uit het oosten terwijl de zon zich regelmatig zal laten zien.

Het weer na dinsdag

Ook woensdag nog een koude vriesdag maar daarna draait de wind naar het westen en voert weer warmere lucht aan waardoor de vorst uit onze regio wordt verdreven. Woensdag overdag net boven het vriesput, vanaf donderdag rond de 4 á 5 graden overdag en ook de nachten blijven boven nul.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.