Weerbericht Hollands Kroon – grijs en soms wat lichte motregen

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Het houdt vandaag niet over wat het weer betreft, grijs, soms wat regen en maar weinig ruimte voor de zon. Met een middagtemperatuur van rond de 16 graden is het tevens de koudste dag van deze week. De wind waait uit het noorden/noordwesten en is matig, tijdens buien vrij krachtig van kracht. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar een frisse 8 graden.

Na vandaag gaat het een stuk beter worden met het weer en gaan we zelfs na zaterdag een mooie nazomerse periode tegemoet. Donderdag en vrijdag 17 graden maar wel met de zon erbij en een zwakke wind uit het noordwesten.

Het weekend verloopt ook vrij zonnig en loopt de temperatuur op zaterdag op naar 18 graden, zondag al 20 graden en lokaal kan zelfs de 21 graden worden gehaald, de wind draait van noord/noordwest naar west/zuidwest en voert warme lucht met zich mee.

Die warme lucht gaat ons na zondag helemaal bereiken en dat zal ook te merken zijn aan de temperatuur. Maandag 20 á 21 graden, dinsdag 24 á 25 graden en de dagen daarna zeker t/m vrijdag zo rond de 22 graden. Vooral dinsdag en woensdag lijken zeer zonnige dagen te gaan worden.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category