2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – heerlijk lenteweer met veel zon


HOLLANDS KROON – Vanaf vandaag gaan wij een periode van prachtig lenteweer tegemoet, met temperaturen die liggen tussen de 19 graden voor vandaag en 27 graden op zondag is het genieten geblazen. De wind is matig 4Bft en waait uit het noordwesten.
Vanaf vrijdag gaat de temperatuur nog verder omhoog, 21 graden op vrijdag met een matige wind, 3Bft., uit het noordoosten tot oosten. Zaterdag zet de lente nog een tandje erbij en wordt het 25 graden en is het zo goed als onbewolkt. Zondag is het met 26 graden nog warmer en door de matige wind uit het zuidoosten is het tot laat in de avond nog ruim boven de 20 graden.
Na het weekend gaat het gewoon door met prachtig lenteweer al laten de laatste berekeningen wel zien dat er wel meer bewolking gaat komen omdat de wind draait naar het westen tot noordwesten. Maar met temperaturen van nog steeds ruim boven de 20 graden ziet het er voor de volgende week ook prima uit.
BBQ-cijfer voor vandaag: 7-

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.