2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – herfstachtig, later meer zon

HOLLANDS KROON – Vandaag is er aanvankelijk veel bewolking en er kan een enkele bui vallen. Later op de dag laat de zon zich vaker zien. De temperatuur stijgt naar 18 graden en de zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.
Het weer voor zaterdag
Het wordt morgen zonnig en droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 17 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 14 °C.
Het weer na zaterdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op neerslag af in Hollands Kroon, met zaterdag kans op onweer en zondag nog wel . Overdag wordt het ongeveer 17 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 11 °C. De wind draait geleidelijk naar het noorden en is matig, windkracht 3. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag af en worden de nachten kouder met temperaturen rond 6 °C.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.