2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – herfstachtige dag met veel wind


HOLLANDS KROON – Vandaag lijkt het eerder herfst dan winter, veel wind, op sommige momenten vlagen van 7Bft en van tijd tot tijd buien. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden, in de nacht naar donderdag koelt het af naar rond het vriespunt waardoor opvriezing van natte weggedeeltes aanwezig is.

Het weer voor donderdag

Donderdag is het precies tegenovergesteld van vandaag, redelijk veel zon, de wind is zwak, 2Bft, en waait uit het noorden. De middagtemperatuur loopt op naar 5 graden en in de nacht naar vrijdag gaat het 3 tot 4 graden vriezen.

Het weer na donderdag

Vrijdag koud en eerst vrij zonnig, maar later op de dag kans op regen. In het weekend valt er soms regen of motregen, dan is het ongeveer 8 graden.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.