2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – het blijft lang een klein wereldje door de mist


HOLLANDS KROON – De mist die gistermiddag weer terug is gekomen blijft ons ook vandaag parten spelen. Grote kans dat ook vandaag de wereld een klein wereldje blijft door de hardnekkige mist. En ook door deze mist zal de temperatuur niet veel verder oplopen dan tot een graadje of 3. De wind is zwak tot matig 3Bft en waait uit het zuiden.

Het weer voor zaterdag (Oudjaarsavond)

Zaterdag draait de wind naar het zuidwesten en neemt toe in kracht naar matig waardoor we van de mist af zijn maar de wolkendek blijft gesloten en zaterdagavond kan hier soms wat lichte motregen uitvallen. De temperatuur loopt op naar 6 graden en in de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar rond het vriespunt waardoor de kans op gladheid toeneemt.

Het weer na zaterdag

Zondag (Nieuwsjaarsdag) overdag temperatuur rond de 5 graden, ’s nachts rond 4 graden, wind matig tot vrij krachtig 4 á 5Bft uit het zuidwesten en vanaf de middag kans op stevige buien. De rest van de week blijft het onstabiel weer met elke dag wel 1 of meerdere buien bij een temperatuur van rond de 7 á 8 graden. De wind is matig 4Bft en waait uit het westen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.