2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – in de ochtend kans op gladheid later geregeld zon

HOLLANDS KROON – Zeker in de vroege ochtend is de kans op gladheid door aanvriezende nevel aanwezig, later op de ochtend trekt de nevel weg en krijgt de zon geregeld de kans om zich te laten zien. Met maximaal 5 graden wordt het koud voor de tijd van het jaar, de wind is met 3Bft matig.
Het weer voor woensdag
Het wordt morgen geleidelijk minder zonnig en het blijft zo goed als droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 5 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 1 °C.
Het weer na woensdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en is de kans op neerslag hoog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 6 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 0 °C. De wind is matig, windkracht 3. In het weekend neemt de kans op zon weer af.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.