2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – in de ochtend opklaringen vanaf de middag buien


HOLLANDS KROON – De zaterdag begint met nog wat opklaringen waardoor wij nog een glimp van de zon te zien krijgen, vanaf de middag trekt de bewolking dicht en neemt de kans op een neerslag weer toe. Deze neerslag kan bestaan uit regen en/of natte sneeuw met mogelijk een klap onweer. De middagtemperatuur loopt op naar 5 graden bij een vrij krachtige tot krachtige wind uit het noordwesten. In de nacht naar zondag koelt het af naar net boven het vriespunt.

Het weer voor zondag

Zondag een herhaling van zaterdag, veel bewolking,regelmatig wat neerslag alleen is het met 4 graden overdag en 0 graden in de nacht al een stukje frisser en wat tevens een periode van kouder weer, zeker in de nachten, aankondigd.

Het weer na zondag

De wind draait via het noordoosten naar het oosten en voert koudere lucht aan waardoor in de nachten de temperatuur fors gaat dalen tot ver onder het vriespunt. In de kernen zal het nog wel meevallen met -3 tot -4 graden, op de openvlakte daalt de temperatuur nog enkele graden verder. Overdag komt de temperatuur ook amper meer boven het vriespunt uit. Of dit een aanzet is voor een lagere periode met vriestemperaturen valt nog te bezien. Het lijkt erop dat na donderdag de temperatuur weer boven nul uitkomst.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.