2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – Kans op winterse neerslag

Hollands Kroon – Het weer voor vandaag laat een wisselvallig beeld zien, veel bewolking waaruit soms wat lichte neerslag kan vallen, de ene keer in de vorm van regen de andere keer in de vorm van natte sneeuw. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden bij een matige wind uit het noordwesten, 4Bft. In de nacht naar maandag klaart het op en daalt de temperatuur naar 1 graad, in de vroege ochtend neemt de kans op gladheid toe.
Maandag zonnige perioden en een middagtemperatuur van rond de 6 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noorden tot noordwesten, 3Bft. Vanaf dinsdag draait de wind naar het zuidwesten en gaat ook de middagtemperatuur omhoog, dinsdag 7 graden maar op donderdag al 9 graden. Op de woensdag neemt de wind ook toe tot vrij krachtig 5Bft en kan het soms even wat gaan regenen.
De kans op een echte winterse periode met ijs op de sloten om te kunnen schaatsen kunnen wij voor dit seizoen wel vergeten. Misschien eind van het jaar tijdens de winter van 2016/2017.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.