2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – kans op zon maar ook op een bui

Hollands Kroon – Vandaag hebben wij te maken met afwissellend zonnige perioden en perioden met regen, vooral vanochtend kan het soms even stevig regenen. De wind trekt aan naar krachtig 6Bft en bij vlagen hard 7Bft. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 9 graden.
Maandag wordt een onstuimige dag met veel wind en regen. Vooral in de nacht van zondag op maandag kan het hard gaan regenen. De wind trekt aan naar hard, 7Bft en is zelfs bij vlagen stormachtig 8Bft met rukwinden tot 100km/u boven open land. Het KNMI komt maandag daarom ook met code geel vanwege deze zware rukwinden.
Dinsdag is het weer een stuk rustige, de wind zwakt af naar vrij krachtig 5Bft maar de kans op neerslag blijft aanwezig. De temperatuur loopt op naar 8 graden en er is zelfs ruimte voor de zon. Woensdag wordt een gelijke dag als dinsdag alleen is de kans op neerslag dan nihil. Donderdag neemt de neerslag kans weer sterk toe en gaat het overdag regenen, de wind draait naar het zuiden en is matig 4Bft. En het wordt niet veel warmer dan rond de 7 graden.
Ook de dagen daarna blijft het wisselvallig met elke dag kans op een bui en een middagtemperatuur van rond de 7 á 8 graden. De winter kunnen we voor de maand februari ook wel op onze buikschrijven.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.