2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – koude start, in de avond kans op (natte) sneeuw


HOLLANDS KROON – Vandaag is het koud, maar zonnig en rustig. In de middag neemt de bewolking toe en later in de avond is er kans op wat lichte sneeuw. Er komt later een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. In de nacht naar zaterdag koelt het af tot rond het vriespunt.

Het weer voor zaterdag

Zaterdag is het alweer een stuk warmer dan vandaag, de middagtemperatuur loopt op naar rond de 6 graden bij een vrij matige wind uit het zuidwesten, wel zullen er regelmatig enkele buien vallen, in de ochtend kan dit (natte)sneeuw zijn en is er ook kans op ijzel. In de nacht naar zondag koelt het af naar 3 graden boven het vriespunt.

Het weer voor zondag

Zondag nog weer iets warmer met 8 graden, de wind blijft matig,3Bft en draait naar het westen. Er zullen van tijd tot tijd enkele buien vallen maar enorme hoeveelheden zullen dit niet zijn. In de nacht naar maandag blijft de temperatuur steken op 5 graden boven nul.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.