2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – motregen, in de middag kans op zon

HOLLANDS KROON – Vandaag begint bewolkt met enige tijd (mot)regen. Later komt de zon er geregeld aan te pas. In de loop van de middag en avond echter weer buienkansen. De temperatuur komt uit op 19 tot 20 graden en de naar west ruimende wind blijft geruime tijd flink doorstaan.
Het weer voor dinsdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Hollands Kroon, met morgenmiddag kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 20 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 17 °C.
Het weer na dinsdag
De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op regen hoog in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 16 °C overdag en 14 °C ’s nachts. De wind is matig, windkracht 4. Vanaf donderdag wordt het overdag warmer met temperaturen rond 22 °C.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.