Weerbericht Hollands Kroon – nazomeren in Hollands Kroon

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

MEDEMBLIK – Vanaf vandaag gaan wij de invloed van de ex-orkaan Helene goed merken in Hollands kroon. De temperatuur gaat zich aan de juiste kant van de 20 graden vestigen, vandaag wordt het al 21 á 22 graden, en de zon breekt meer en meer door de bewolking zodat het vanmiddag behoorlijk zonnig gaat worden. De wind waait uit het zuidwesten en is matig van kracht.

Maandag en dinsdag zijn ook nog dagen waarin de bewolking en de zon tikkertje spelen maar met 21 tot 23 graden is het heerlijk nazomer weer. Woensdag wordt een stralende dag en met 23 graden lekker warm

Donderdag is de laatste dag dat de temperatuur zich aan de goede kant van de 20 graden nestelt met 21 graden in de middag, wel is er al wat meer bewolking en in de nacht naar vrijdag draait de wind al naar het westen/zuidwesten en dan trekt de bewolking ook verder dicht.

Vanaf vrijdag zijn is de invloed van ex-orkaan Helene weg en krijgen wij direct te maken met een paar flinke buien en een middagtemperatuur van max. 18graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het westen/zuidwesten.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category