2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – onstuimig weer op komst met regen,veel wind en onweer

HOLLANDS KROON  – De dag begint nog met wat ruimte voor de zon maar ook dan kan er al een enkel spatje regen gaan vallen. In de middag trekt de bewolking dicht en gaat het regenen om vanavond echt onstuimig te gaan worden met windstoten tot 75km/u met daarbij ook kans op onweer.
Het weer voor vrijdag
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Hollands Kroon, met morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 10 °C en de wind is krachtig, windkracht 6. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 10 °C.
Het weer na vrijdag
De komende dagen is het bewolkt en wisselvallig in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 8 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 6 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten en is vrij krachtig, windkracht 5. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag af en neemt de wind in kracht af tot windkracht 3.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.