2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon: (onweers)buien met lokaal veel regen

HOLLANDS KROON – Ook vandaag kunnen er, net zoals maandagochtend, ineens onweersbuien onstaat, buien die gepaard gaan met lokaal veel neerslag. Afgelopen maandag ontstond de bui die in het gebied tussen Bergen en een deel van Hollands Kroon voor veel onweer en neerslag zorgde. Waar vandaag de buien gaan ontstaan is niet te zeggen, daarvoor met je een glazen bol raadplegen.

Afgelopen nacht trok er een gebied met onweer en regen over onze regio, dat zorgde 8.6mm neerslag in Medemblik, in Julianadorp viel ruim 1mm, en in Wieringerwerf bleef het ook niet droog, daar werd ruim 9mm opgevangen in de regenmeter.

Vandaag start al met veel bewolking maar vanuit het zuidwesten zal deze enkel verder gaan toenemen waaruit in de ochtend al een (onweers)bui kan ontstaan, vanmiddag neemt de kans op een (onweers)bui verder toe, deze buien trekken van zuidwest richting noordoost over ons land, tijdens zo’n bui kan er ook hagel gaan vallen en flinke windstoten voorkomen. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 21 á 22 graden maar het voelt mede door de verdamping van veel water erg klam aan. De wind waait uit het zuiden/zuidwesten en is overwegend matig van kracht. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar rond de 16 á 17 graden en kan er nog steeds een bui vallen.

Woensdag in de nacht en ochtend nog kans op een bui maar zal de zon ook te zien zijn. De temperatuur loopt op naar 20 á 21 graden bij een matige soms vrij krachtige wind uit het zuiden/zuidwesten.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.