2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – opnieuw zeer warme dag

HOLLANDS KROON – Ook vandaag wordt opnieuw een zeer warme dag, dinsdag werd het ook in de Hollands Kroon ruim 30 graden met 30.3 graden wat tegens een recordhitte betreft voor de maand september. Nooit eerder was het zo heet in de maand september als op 13 september 2016. 
Vandaag gaat de temperatuur weer snel richting de 30 graden en mogelijk er weer overheen, de wind is zwak 2Bft en waait uit het oosten. In de nacht van woensdag op donderdag blijft het nog lang warm met een temperatuur van boven de 20 graden. Pas tegen de ochtend zal de temperatuur iets onder de 20 graden duiken.
Het weer voor donderdag
Het wordt morgen zonnig en droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 29 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 24 °C.
Het weer na donderdag
De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 20 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 18 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op zon af en worden de nachten kouder met temperaturen rond 14 °C.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.