2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – regen, in de middag droog en opklaringen

HOLLANDS KROON – De dag begint met regen, maar in de middag neemt de kans op opklaringen toe en krijgen wij zelfs even de zon te zien. De middagtemperatuur is met 13 graden aan de hoge kant voor de tijd van het jaar, in de nacht naar donderdag koelt het af naar 9 graden. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuidwesten.
Het weer voor donderdag
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Hollands Kroon, met vannacht en morgenochtend nog wel kans op motregen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 12 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 10 °C.
Het weer na donderdag
De komende dagen is het bewolkt en wisselvallig in Hollands Kroon. Het is 7 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 3 °C. De wind waait uit het zuidwesten en is vrij krachtig, windkracht 5. Na het weekend neemt de kans op neerslag af en worden de nachten warmer met temperaturen rond 6 °C.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.