2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – regenachtig en met wordt 14 graden

HOLLANDS KROON – Vandaag veel bewolking en opnieuw flink wat regen. Plaatselijk kan er meer dan 30 mm vallen. Later op de dag nemen de regenkansen af. Verder wordt het slechts 14 graden en is de noordwestenwind matig tot vrij krachtig, langs de kust soms krachtig. Dinsdag afnemende regenkansen, maar nog wel koel. Vanaf woensdag warmer, maar later in de week wel een buienkans.
De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt maar neemt de kans op neerslag toe in Wieringerwaard. De temperatuur stijgt tot 20 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 13 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 3. Vanaf zondag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 16 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.