2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon: Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, ’s nachts kans op een mistbank

HOLLANDS KROON – Vandaag zijn er flinke perioden met zon. In het noorden komen enkele wolkenvelden voor maar het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is in de zuidelijke helft zwak en veranderlijk, in het noorden steekt een matige westelijke wind op. Langs de noordkust wordt de wind in de middag tijdelijk vrij krachtig.

In de nacht naar woensdag zijn er brede opklaringen en blijft het droog. In het noorden komt wat meer bewolking voor, maar daar waar zich opklaringen voordoen, kunnen ook enkele mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het zuidoosten tot ca. 11°C in het noorden en westen. De wind is overwegend zwak en komt uit het westen tot zuidwesten.

Woensdag lost eventueel aanwezige mist snel op en zijn er zonnige perioden, soms trekt er wat sluierbewolking over. Het blijft droog. De temperatuur loopt op naar ca. 20°C bij een matige west- tot zuidwestenwind. In het Waddengebied neemt de wind toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.