2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – ’s ochtends kans op gladheid, later zonnige perioden


HOLLANDS KROON – De dag start met kans op gladheid door aanvriezende nevel maar in de loop van de ochtend zal de zon wat meer te zien zijn waardoor de gladheid zal verdwijnen. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een zwakke wind uit variërende richtingen. In de nacht naar maandag gaat het 3 graden vriezen.

Het weer voor maandag

Maandag neemt de bewoking weer de overhand en zullen wij de zon maar af en toe te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar 4 graden bij een zwakke wind die uit het zuidwesten waait. In de nacht naar dinsdag koelt het af tot net onder het vriespunt.

Het weer na maandag

Overdag temperaturen oplopend naar 6 graden, in de nacht lichte tot matige vorst, de wind is zwak, vanaf woensdag matig en waait uit het zuiden tot zuidoosten. Elke dag zal de zon ook regelmatig even te zien zijn maar de bewolking blijft toch wel de overhand houden. Kans op neerslag is nihil.  Kijken wij nog verder, richting februari dan is de kans dat het eerder 10 graden gaat worden dan dat Koning Winter terugkomt eerder aan de hand dan andersom.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.