2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – Sluierbewolking maar ook ruimte voor de zon

HOLLANDS KROON – Vandaag is er vrij veel sluierbewolking. Toch laat ook de zon zich geregeld (flets) zien. De temperatuur komt aan zee uit op 20 tot 22 graden. Elders in Hollands Kroon tussen 23 en 27 graden. De zuiden- tot zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. Zondagavond neemt de kans op regen toe en ruimt de wind naar het westen.
Het weer voor maandag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 23 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 20 °C.
Het weer voor na maandag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. Het is 17 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 13 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is vrij krachtig, windkracht 5. In het weekend neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 21 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.