2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – stapelwolken maar ook zonnige perioden

HOLLANDS KROON – Vandaag is een rustige dag met naast stapelwolken ook geregeld zonneschijn. Op een enkele lokale bui na blijft het verder droog en de maxima komen uit op waarden tussen 21 en 23 graden. De wind ruimt naar het noordwesten en is matig. 
Het weer voor woensdag
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 21 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weer voor na woensdag
De komende dagen zijn er opklaringen en is het wisselvallig in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 15 °C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 3. Vanaf zondag neemt de kans op neerslag weer af.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.