2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – toenemende kans op opklaringen

HOLLANDS KROON – Vandaag is het tijdens de ochtend nog bewolkt met kans op lichte (mot)regen. In de middag neemt de kans op een enkele opklaring toe en stijgt het kwik naar 21-22 graden. De wind gaat weer terug naar het westen en is matig.
Het weer voor maandag
Het wordt morgen bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 21 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Het weer voor na maandag
De komende dagen is het zonnig en zo goed als droog in Hollands Kroon, met woensdag kans op onweer en vrijdag regen. Het is 22 tot 24 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 16 °C. De wind is matig, windkracht 4. In het weekend daalt de temperatuur tot 20 °C overdag en 15 °C ’s nachts.

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.