2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – toenemende kans op regen

HOLLANDS KROON – Vandaag staan we voor een stevige weersomslag, van een rustig weerbeeld gaan we ons opmaken voor een onstabiel weertype met regen, veel wind en hoge temperaturen, zeker tijdens de kerstdagen kan de temperatuur ruim in de dubbele cijfers uitkomen.
Vandaag is de temperatuur nog op een vrij normale waarde voor de tijd van het jaar, zo rond de 5 graden. Maar de bewolking neemt in de loop van de dag meer en meer toe en vanmiddag kunnen de eerste regendruppels al gaan vallen. De wind is matig tot vrij krachtig 4 á 5Bft en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar donderdag daalt de temperatuur naar 4 graden.

Het weer voor donderdag

Donderdag is het overwegend bewolkt en valt er van tijd tot tijd een bui, de middagtemperatuur loopt op naar rond de 7 graden, de wind is matig 3Bft en waait uit het zuidwesten. Na donderdag wordt het een stuk onstabieler, de wind draait naar het westen en vanaf de oceaan komen storingen onze kant op. De middagtemperatuur loopt op naar 11 á 12 graden op zondag en maandag maar ook zullen er dan perioden met regen zijn.
Een witte kerst zit er dus ook voor dit jaar niet in en zolang Koning Winter Amerika en Canada in zijn greep heeft zal een echte winter hier ook niet gaan plaatsvinden.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.