2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – van tijd tot tijd een bui.

HOLLANDS KROON – Vandaag gaat het vooral tegen en tijdens de middag enige tijd intensief (en buiig) regenen. Woensdagavond wordt het droog en klaart het op. De temperatuur komt uit op 20 graden en aan de kust en op het IJsselmeer staat een vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind.
Het weer voor donderdag
Het wordt morgen bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Hollands Kroon , met vannacht en morgenochtend kans op motregen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 19 °C.
Het weer voor na donderdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 17 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag toe en worden de nachten kouder met temperaturen rond 14 °C.

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.