2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon- vanochtend nog wat neerslag, later droog

HOLLANDS KROON – Vandaag kan er eerst nog regen en motregen vallen. Later wordt het droog en in de middag is er kans op een enkele opklaring. De temperatuur stijgt naar 14 tot 15 graden en de wind waait zwak tot matig, ruimend naar zuid tot zuidwest. Aan de kust kan de wind soms nog vrij krachtig zijn.
Het weer voor zondag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Zijdewind, met vannacht en morgenochtend nog wel regen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 15 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 12 °C.
Het weer na zondag
De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het zo goed als droog in Zijdewind. De temperatuur daalt tot 12 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 8 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 3. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag weer af en worden de nachten kouder met temperaturen rond 5 °C.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.