2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel bewolking met kans op en (onweers)bui

HOLLANDS KROON – Vandaag is het vaak bewolkt met kans op enkele buien, mogelijk met onweer. De temperatuur komt uit op 18 tot 19 graden en de wind gaat uit het noordwesten waaien.

Het weer voor donderdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en het blijft wisselvallig in Hollands Kroon, met morgenochtend regen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 18 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 15 °C.
Het weer voor na donderdag
De komende dagen neemt de bewolking toe maar wordt het geleidelijk droger in Hollands Kroon. De temperatuur stijgt tot 20 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 14 °C. De wind waait uit het noordwesten en is matig, windkracht 4. Vanaf zondag neemt de kans op neerslag af.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.