2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel wind en het wordt 10 graden

Hollands kroon – Ook vandaag hebben wij te maken met een krachtige zuidwestelijke wind die bij vlagen zelfs hard (7Bft) zal zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden, ruim 5 graden warmer dan normaal. Het blijft vrijwel droog al is een enkel spatje regen niet uitgesloten. In de nacht naar woensdag klaart het op en koelt het af naar 4 graden.
Woensdag is er dan weer eens ruimte voor de zon maar is er ook een kans op wat lichte neerslag. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een vrij krachtige wind uit het noordwesten. ’s avonds trekt de bewolking dicht en gaat kan er wat lichte neerslag vallen. Donderdag is het regenachtig weer en wordt het 9 graden.
Vrijdag lijkt een droge dag te gaan worden, de wind draait naar het zuiden en is nog steeds vrij krachtig 5Bft. Het weekend verloopt wisselvallig met van tijd tot tijd een bui. De temperatuur ligt zo rond de 10 graden.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.