Weerbericht Hollands Kroon – veel wind en het wordt 10 graden

Hollands kroon – Ook vandaag hebben wij te maken met een krachtige zuidwestelijke wind die bij vlagen zelfs hard (7Bft) zal zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden, ruim 5 graden warmer dan normaal. Het blijft vrijwel droog al is een enkel spatje regen niet uitgesloten. In de nacht naar woensdag klaart het op en koelt het af naar 4 graden.
Woensdag is er dan weer eens ruimte voor de zon maar is er ook een kans op wat lichte neerslag. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een vrij krachtige wind uit het noordwesten. ’s avonds trekt de bewolking dicht en gaat kan er wat lichte neerslag vallen. Donderdag is het regenachtig weer en wordt het 9 graden.
Vrijdag lijkt een droge dag te gaan worden, de wind draait naar het zuiden en is nog steeds vrij krachtig 5Bft. Het weekend verloopt wisselvallig met van tijd tot tijd een bui. De temperatuur ligt zo rond de 10 graden.
eps_pluim_tt_06235

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs