2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel wind en het wordt 11 graden

Hollands Kroon – Vandaag lijkt het wederom eerder herfst dan hartje winter. De wind is krachtig 6Bft met uitschieters naar 7 en aan de kust zelfs 8Bft, de temperatuur loopt vanmiddag op naar 11 graden. In de nacht naar dinsdag koelt het af naar 8 graden maar de wind blijft nadrukkelijk aanwezig.
Dinsdag is er meer ruimte voor de zon bij een middagtemperatuur van 10 graden. De wind blijft waaien uit de zuidwesthoek en is krachtig 6Bft. Woensdag is het met 7 graden een stukje frisser dan vandaag en morgen, de wind draait naar het westen en is vrij krachtig 5Bft. Wel is er een kleine kans op wat lichte neerslag, maar veel zal er niet vallen.
Na woensdag neemt de onstabiliteit weer toe en krijgen wij zowel op donderdag als op vrijdag te maken met regenbuien. De wind is op donderdg vrij krachtig 5Bft en op vrijdag weer krachtig tot hard 6 á 7Bft. Op beide dagen ligt de middagtemperatuur zo rond de 10 graden.
Kijken we verder de maand februari in, dan zien we ook voor de tweede week nog geen winterse periode in het verschiet. De herfst blijft de hoofdrol spelen.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.