2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel wind en zacht

Hollands Kroon – Vandaag hebben wij te maken met veel wind, mogelijk zelfs even een stormachtige wind met rukwinden tot 90km/u. De temperatuur loopt op naar 9 graden en er kan wat lichte neerslag vallen. In de nacht naar woensdag regent het en daalt de temperatuur niet verder dan tot zo’n 8 graden.
Woensdag is een natte dag, regen en een krachtige wind uit het zuidwesten maken van de woensdag een herfstachtige dag. De temperatuur loopt weer op naar de dubbele cijfers, het wordt 11 á 12 graden. Woensdagnacht kan het zelfs even stevig gaan regenen.
Donderdag en vrijdag staan in het teken van opklaringen waardoor de zon veel ruimte krijgt om te schijnen. Donderdag wordt het 8 graden, vrijdag 11 á 12 graden. Het blijft op beide dagen droog en de wind is op donderdag matig, 4Bft, en op vrijdag krachtig, 6Bft. 
Na vrijdag neemt de wisselvalligheid weer sterk toe en op zaterdag kan er zelfs veel regen gaan vallen. De temperatuur blijft hoog voor de tijd van het jaar, overdag rond de 8 graden en in de nachten koelt het door de dichte wolkendek niet veel af.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.