2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – Veel wind met winterse buien en kans op onweer


HOLLANDS KROON – Vandaag winterse buien (met kans op onweer) en in de middag enige tijd regen en mogelijk natte sneeuw. Het wordt een graad of 5. De westen- tot noordwestenwind neemt in de middag boven land toe tot krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer tot hard of stormachtig en aan zee enige tijd tot noordwesterstorm met uitschieters tot 100 km/uur.

Het weekend weer

Zaterdag overdag 5 graden, in de nacht naar zondag rond het vriesput, de wind waait uit het noordwesten en is krachtig tot hard 6/7 Bft. en de kans op neerslag is 90%. In de nacht naar maandag daalt het kwik tot rond het vriespunt.

Het weer na het weekend

Maandag overdag 3 graden bij een vrij krachtige wind uit het noordoosten Dinsdag wordt het niet veel warmer dan 1 of 2 graden boven het vriespunt en in de nacht naar woensdag gaat het matig vriezen. Na dinsdag komt de temperatuur niet meer boven het vriesput uit. wel zullen wij de zon vaker te zien krijgen.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.