2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – veel zon en het wordt 4 graden

Hollands Kroon – Het is vandaag puur genieten van de zon, er is vrijwel geen bewolking waardoor de zon van zonsopkomst tot zonsondergang bij ons zal zijn. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuidoosten. De middagtemperatuur loopt op naar 4 graden en in de nacht naar donderdag koelt het af naar 2 graden onder het vriespunt.
Ook donderdag is er nog veel ruimte voor de zon maar dan worden al wel de eerste tekenen van een weersomslag zichtbaar, er komt meer en meer bewolking onze regio binnendrijven die zo nu en dan de zon zullen verhullen. De temperatuur overdag schommelt rond de 4 graden en in de nacht naar vrijdag daalt deze niet meer onder het vriespunt. De wind draait naar het zuiden en neemt af naar zwak tot matig 3Bft.
Vrijdag is een overgangsdag van prachtig winterweer naar herfstachtig weer met veel wind en regen. Vrijdag is dat aan de temperatuur al te merken, overdag wordt het 7 graden en in de nacht naar zaterdag koelt het niet veel verderaf dan tot zo’n 3 graden en gaat het ook regenen.
Het weekend verloopt ronduit regenachtig en staat er veel wind. De temperatuur op zaterdag schommelt rond de 9 graden en gaat het overdag regenen, de wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuidwesten. Zondag trekt de wind nog meer aan naar krachtig 6Bft en wordt het met 10 graden nog iets warmer dan zaterdag. Ook zondag vallen er regelmatig enige stevige regenbuien.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.