2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – vrij zonnig en het wordt 6 graden

Hollands Kroon – In de ochtend is er nog kans op wat bewolking maar die zullen in de loop van de ochtend verdwijnen waarna de zon vrijspel gaat krijgen. De middagtemperatuur ligt rond de 6 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noordoosten, 3Bft. In de nacht naar dinsdag gaat het 2 graden vriezen.
Dinsdag ziet er heel anders uit, ’s ochtends nog wel wat ruimte voor de zon maar in de loop van de ochtend trekt de bewolking dicht en in de middag neemt de kans op neerslag in de vorm van (natte) sneeuw toe. De temperatuur loopt op naar rond de 5 graden terwijl de wind aantrekt naar vrij krachtig 5Bft en naar het zuiden draait. In de nacht naar woensdag blijft de kans op een (winterse) bui aanwezig.
De rest van de week blijft het wisselvallig, woensdag perioden met zon maar ook nog steeds kans op wat neerslag, ook de wind blijft vrij krachtig, 5Bft. en waait dan uit het westen. Donderdag vrijwel droog met zonnige perioden, maar op vrijdag neemt de kans op neerslag weer toe en kan het zelfs gaan sneeuwen. eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.