2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – vrij zonnig en het wordt 9 graden

Hollands Kroon – Na het herfstachtige weer van gisteren vandaag eens een mooie dag met veel ruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een matige zuidwestelijke wind, 4Bft. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar 5 graden.
Vrijdag wordt een onstuimige dag met veel wind maar het blijft wel nagenoeg droog. De wind waait uit het zuidwesten en is krachtig 6Bft maar met uitschieters naar hard tot stormachtig 7/8Bft. Tegen de avond komen er buien onze kant op en ’s avonds gaat het beginnen met regenen. In de nacht naar zaterdag regent het soms hard en kan er ook veel regen gaan vallen.
Zaterdag wordt een dag om snel te vergeten, het regent vrijwel de gehele dag en er kan ook veel regen gaan vallen. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuidwesten tot westen, de middagtemperatuur loopt op naar 10 graden. Ook in de nacht naar zondag regent het van tijd tot tijd.
Zondag wordt een grijze maar wel zo goed als droge dag. De temperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 4Bft. Maandag wordt weer een vrij onstuimige dag met veel wind en met 12 graden wordt het ook warm voor de tijd van het jaar.
Op termijn lijkt de temperatuur wel weer te gaan dalen maar niet naar de temperaturen die normaal zijn voor de tijd van het jaar, ook de eerste week van februari verloopt te warm, en te nat met regelmatig veel wind.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.