Weerbericht Hollands Kroon – vrij zonnig en het wordt 9 graden

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Na het herfstachtige weer van gisteren vandaag eens een mooie dag met veel ruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een matige zuidwestelijke wind, 4Bft. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar 5 graden.
Vrijdag wordt een onstuimige dag met veel wind maar het blijft wel nagenoeg droog. De wind waait uit het zuidwesten en is krachtig 6Bft maar met uitschieters naar hard tot stormachtig 7/8Bft. Tegen de avond komen er buien onze kant op en ’s avonds gaat het beginnen met regenen. In de nacht naar zaterdag regent het soms hard en kan er ook veel regen gaan vallen.
Zaterdag wordt een dag om snel te vergeten, het regent vrijwel de gehele dag en er kan ook veel regen gaan vallen. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het zuidwesten tot westen, de middagtemperatuur loopt op naar 10 graden. Ook in de nacht naar zondag regent het van tijd tot tijd.
Zondag wordt een grijze maar wel zo goed als droge dag. De temperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 4Bft. Maandag wordt weer een vrij onstuimige dag met veel wind en met 12 graden wordt het ook warm voor de tijd van het jaar.
Op termijn lijkt de temperatuur wel weer te gaan dalen maar niet naar de temperaturen die normaal zijn voor de tijd van het jaar, ook de eerste week van februari verloopt te warm, en te nat met regelmatig veel wind.
eps_pluim_tt_06235

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category